Wie ben ik

  

Kikiboe hier ben ik !!!

Als contactclown Kiki, maar ook in het gewone leven, ben ik een sprankelende verschijning. Iemand die veel energie en enthousiasme uitstraalt. Ik sta positief in het leven en vind dat iedereen recht heeft op eerlijk contact, ontspanning en plezier en vooral een glimlach of schaterlach. Lachen is gezond en het is bewezen dat humor een helende werking heeft.

Ik ben vooral iemand die kijkt naar de mogelijkheden van mijn medemens en niet naar de onmogelijkheden.Ik ben menslievend, sociaal en artistiek en kan situaties heel goed inschatten. Kortom de juiste bouwstenen om een goede clown te zijn. Ik heb geleerd mensen op een ontspannen manier tegemoet te treden; zonder poespas, vanuit mijzelf. Als contactclown doe ik dat niet anders.

Als Contactclown maak ik zeer intensief en individueel contact met mensen met dementie en volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking. Ik benader hen op een heel natuurlijke manier en stem af op hun niveau. Ik zoek naar het punt waar ze me toelaten tot hun belevingswereld. Daar word ik hun vriendje. Van daaruit kan ik ze vermaken en verwonderen.

Om een goede clown te zijn, volgde ik opleidingen aan clownscholen. Daarnaast volgde ik verschillende ander cursussen om nog meer de open en veelzijdige contactclown te kunnen zijn die ik nu ben. Ik blijf mij ontwikkelen door trainingen en workshops te volgen om te vaardigheden en vakkennis verder te ontwikkelen.

In het dagelijkse leven werk ik als professioneel Contactclown en BIM begeleider bij verschillende zorginstellingen en met verschillende doelgroepen. Zo mooi en dankbaar om te doen. Daarnaast Heb ik samen met collega belevingstheater PUUR opgericht en geven wij theatervoorstellingen op locatie. Ook geef ik opleidingen aan mensen die het vak van Contactclown graag willen leren.

Tot Gauw... Contactclown Kiki

Sandy Blomen

clown
contactclown kiki